Ga naar de inhoud

Interactieve feedbacktool

Een interactieve feedback tool is een tool die medewerkers in staat stelt om op een interactieve manier feedback te geven over verschillende aspecten van hun werkervaring. Door niet alleen informatie op te halen, maar ook informatie terug te geven, krijgt de gebruiker het gevoel dat er ook echt iets gedaan wordt met haar/zijn antwoorden. Dit motiveert de gebruiker om vaker feedback te geven.

Zuster Suze kan worden gebruikt als een interactieve feedback tool doordat medewerkers direct en interactief feedback kunnen geven over verschillende aspecten van hun werkervaring in het ziekenhuis. De tool biedt een laagdrempelige en anonieme manier om feedback te verzamelen van medewerkers en helpt bij het identificeren van de factoren die bijdragen aan de betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers. Het geven van directe opvolging na het invullen van de vragen, draagt bij aan het gevoel dat er iets gedaan wordt met de feedback van medewerkers, wat hen motiveert om vaker feedback te geven.

Een interactieve feedback tool kan bijdragen aan een meer participatieve en interactieve cultuur op de werkvloer, waarin medewerkers zich betrokken voelen bij het verbeteren van hun werkervaring. Dit kan bijdragen aan een hogere tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers, een verbeterde werkcultuur en een hogere kwaliteit van zorgverlening.