Ga naar de inhoud

Medewerker-gedreven HR tool

Een medewerker-gedreven HR tool is een tool die is ontworpen met als uitgangspunt de input en feedback van medewerkers. Deze tool is gericht op het verbeteren van de betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers en kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de communicatie tussen management en medewerkers te verbeteren, evenals het bieden van mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei.

Opvolgpagina

Zuster Suze kan worden gebruikt als een medewerker-gedreven HR tool door middel van interactieve schermen waarbij medewerkers direct vragen kunnen beantwoorden en feedback kunnen geven over verschillende aspecten van hun werkervaring in het ziekenhuis. Door middel van speelse en laagdrempelige visuals kunnen medewerkers snel en gemakkelijk hun mening geven over bijvoorbeeld werkdruk, werksfeer, communicatie, ondersteuning en beloning. Vervolgens krijgen ze direct een opvolgpagina die bij die vraag aansluit. Het terugkoppelen van informatie is een belangrijk aspect van Zuster Suze. Na het beantwoorden van de vragen krijgt de gebruiker direct een vervolgpagina te zien die gericht is op het onderwerp waar de vraag over ging. Deze informatie is vaak gericht op mogelijke oplossingen of acties die worden ondernomen op basis van de feedback van medewerkers.

Door het gebruik van een medewerker-gedreven HR tool zoals Zuster Suze kunnen HR-afdelingen betere beslissingen nemen op basis van de input van medewerkers en kan de werkervaring van medewerkers worden verbeterd. Dit kan bijdragen aan een hogere tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers, een verbeterde werkcultuur en een hogere kwaliteit van zorgverlening.