Ga naar de inhoud

Anonieme feedback tool voor HR in ziekenhuizen

Een anonieme feedback tool voor HR in ziekenhuizen is een online tool die specifiek gericht is op het verzamelen van feedback van medewerkers in een ziekenhuis. Deze feedback kan betrekking hebben op verschillende aspecten van het werk, zoals de werkomgeving, werkdruk, teamdynamiek, leiderschap en opleidingsmogelijkheden. Het doel van deze tool is om HR-afdelingen in ziekenhuizen in staat te stellen om snel en efficiënt feedback te verzamelen van hun medewerkers, om zo de betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers te verhogen en de werkomstandigheden te verbeteren.

Zuster Suze speelt een belangrijke rol in deze anonieme feedback tool voor HR in ziekenhuizen. De interactieve schermen van Zuster Suze bieden medewerkers in ziekenhuizen een laagdrempelige en gemakkelijke manier om feedback te geven over hun werkervaring. Door simpelweg op een afbeelding te klikken, kunnen medewerkers hun mening geven over verschillende aspecten van hun werk en hun ervaringen delen met HR-afdelingen in ziekenhuizen. Omdat Zuster Suze anoniem is, kunnen medewerkers open en eerlijk zijn in hun feedback, waardoor HR-afdelingen een realistisch beeld krijgen van wat er speelt onder medewerkers.

De feedback die via Zuster Suze wordt verzameld, wordt vervolgens verwerkt tot bruikbare inzichten in de vorm van wekelijkse rapporten. Deze rapporten worden aan HR-afdelingen in ziekenhuizen verstrekt, zodat ze snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de belangrijkste aandachtspunten en problemen die er spelen onder medewerkers. Op basis van deze inzichten kunnen HR-afdelingen actie ondernemen om de werkomstandigheden te verbeteren en de betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers te vergroten. Zo kan Zuster Suze bijdragen aan het creëren van een positieve werkomgeving en het behouden medewerkers in de zorgsector.