Ga naar de inhoud

Laagdrempelige feedback tool in de zorgsector

Een laagdrempelige feedback tool in de zorgsector is een instrument dat gemakkelijk toegankelijk is voor medewerkers in de zorg om feedback te geven over hun werkomgeving en werkervaringen. Zuster Suze kan als laagdrempelige feedback tool dienen door medewerkers in de zorgsector de mogelijkheid te bieden om anoniem en op een speelse en eenvoudige manier feedback te geven over verschillende aspecten van hun werk. Door middel van pictogrammen kan er snel feedback gegeven worden, wat de drempel verlaagt om deel te nemen.

Deze feedback kan betrekking hebben op zaken zoals werkdruk, samenwerking, communicatie, werkplezier, medewerkersbetrokkenheid en leiderschap. De HR-afdeling kan deze feedback gebruiken om de werkomgeving te verbeteren en de betrokkenheid van medewerkers te vergroten.

Communicatie

Als laagdrempelige feedback tool in de zorgsector kan Zuster Suze ook helpen om de communicatie tussen medewerkers en management te verbeteren, omdat de tool hen in staat stelt om snel en gemakkelijk feedback te geven en te ontvangen. Dit kan uiteindelijk bijdragen aan een betere werkomgeving en een hogere medewerkerstevredenheid binnen de organisatie.