Ga naar de inhoud

Medewerkerstevredenheid in ziekenhuizen

Zuster Suze is een tool die zich richt op het meten van de medewerkerstevredenheid in ziekenhuizen. Door middel van het stellen van speelse en laagdrempelige vragen via visuals kunnen medewerkers snel en gemakkelijk hun mening geven over verschillende aspecten van hun werkervaring in het ziekenhuis. Dit kan gaan over zaken zoals werkdruk, werksfeer, communicatie, ondersteuning en beloning.

Het unieke van Zuster Suze is dat de vragen kortcyclisch en anoniem gesteld worden, waardoor medewerkers de vrijheid hebben om hun eerlijke en ongefilterde mening te geven zonder angst voor eventuele repercussies. Dit levert bruikbare inzichten op voor het ziekenhuis, waarmee het management snel kan inspelen op wat er speelt onder medewerkers en hun welzijn en betrokkenheid kan bevorderen.

Zuster Suze biedt daarom een effectieve en innovatieve manier om de medewerkerstevredenheid in ziekenhuizen te meten en te verbeteren. De tool stelt ziekenhuizen in staat om continu feedback te verzamelen en snel te reageren op veranderende behoeften en sentimenten van medewerkers, wat kan leiden tot een hogere tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers, een verbeterde werkcultuur en betere zorgverlening aan patiënten.